Почивка на остров МАВРИЦИЙ

Екзотична Почивка на остров Мавриций 

10 дни / 7 нощувки

Дати от 10.01.2024 до 23.02.2024

Остров Мавриций е едно от бижутата на Индийския океан, което пленява с красиви пейзажи и безконечни бели плажове. И като такова продължава да съхранява и пази своята природа непокътната и девствена. Всепоглъщащата красота изпълва и насища атмосферата на Мавриций. И тя е в идеален унисон с непреднамерената доброта и усмихнатост на местните маврицианци -  първокласното обслужване е запазена марка на острова! Не случайно Марк Твен пише за острова: „Раят е изкопиран от Мавриций"!
 
   ПРОГРАМА

 

 Ден-1: София – Мавриций

Среща на летището в София, 3 часа преди полета. Полет за Мавриций

 

Ден-2:  Мавриций

Пристигане в Мавриций. Трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

 

Ден-3:  Мавриций

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителни екскурзии по желание. Нощувка.

 

Ден-4:  Мавриций

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителни екскурзии по желание. Нощувка.

 

Ден-5:  Мавриций

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителни екскурзии по желание. Нощувка.

 

Ден-6:  Мавриций

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителни екскурзии по желание. Нощувка.

 

Ден-7:  Мавриций

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителни екскурзии по желание. Нощувка.

 

Ден-8:  Мавриций

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителни екскурзии по желание. Нощувка.

 

Ден-9:  Мавриций

Закуска. Трансфер от хотела до летище Мавриций за полет Мавриций – София

 

Ден-10:  Мавриций -София

Пристигане в България

 

 

Полетно разписание (подлежи на препотвърждение):

Превозвач: Emirates

София - Дубай - Мавриций 14:25 - 09:10 (+1 ден)

Мавриций - Дубай - София 23:00 - 13:25 (+1 ден)

*Полетът е с прекачване в ОАЕ.

 

Хотели по програма на промо оферта 

 

 Anelia Beach Resort 4*

 Местоположение:Разположен на плажа в Флик-ен-Флак, Grand Baie е на 37 километра, а Trou aux Biches - на 30 километра. Летище Sir Seewoosagur Ramgoolam е на 37 километра.

 Хотел:

Разположен на западния бряг на острова, Anelia Resort & Spa ви кани да изпитате най-доброто от региона. Акцент върху елегантна простота, спокойни басейни, изискани заведения за хранене и настаняване от висок клас между градински и океански пейзажи

Стаи:

Anelia Resort & Spa разполага с 141 стаи и бунгала.От отделни вили, разположени в автентичен „селски креолски стил“ до стаи с модерен съвременен стил.

Супериорна стая (до 2 възрастни): площ: 30 кв. м. Стаите са със спалня или 2 отделни легла с гледка към градината или частична гледка към морето или главния басейн. Те разполагат с балкон.

Супериорна стая с гледка към океана (2 възрастни): площ: 30 кв. м. Стаите са със спалня и разтегателен диван и имат тераса. Разположени са на приземния етаж.

Делукс стая (2 възрастни / 3 възрастни): площ: 40 кв. м. Стаите са със спалня или 2 отделни легла. Имат тераса и гледка към океана.

 

Ресторанти и барове:

Комлекът разполага с 2 ресторанта и 3 бара, от които изглед към инфинити басейна, основеният ресторант предлага спокойна и просторна атмосфера за хранене на нашите клиенти. Той се грижи за всеки вкус с ежедневните си тематични вечери на шведска маса и а-ла-карт обедни менюта. Също така бихте могли да се насладите на плажна скара в ресторант Esplanade Beach Grill Restaurant.

Ресторанти и барове – Работно време:

Основен ресторант „La Toque Blanche Main Restaurant” (международна кухня – шведска маса и а-ла карт): С изглед към инфинити басейна, основният ресторант предлага спокойна и просторна атмосфера за хранене на гостите. Той се грижи за всеки вкус с ежедневните си тематични вечери на шведска маса и а-ла-карт обедни менюта.

Американска закуска: 07:30 - 10:00 ч.;

Обяд: 12:00 - 14:30 ч.;

Вечеря на блок маса: 19:00 - 22:00 ч.

Грил ресторант „Esplanade Beach Grill Restaurant” (морски специалитети и грил): Вечеря на шведска маса на плажа – сряда и събота – зависи от метеорологичните условия.

Бургер бар: Тук можете да хапнате специални домашно приготвени бургери в ежедневно или плажно облекло.

Работно време: 12:00 - 14:30 ч.

Бар край басейна „Dolphin Bar“: Предлага богато меню от закуски и екзотични коктейли.

Работно време: 10:30 - 22:30 ч.

Бар на плажа „Sunset bar“: Работно време: 10:30 - 22:30 ч.

Допълнителни услуги:

В Anelia Resort & Spa Ви очаква широка гама от водни и сухопътни дейности, йога или топка за боче , гмуркане, градински СПА център. Хотелът разполага с общо 2 инфинити басейна, 2 детски басейна, фитнес център, зала за игри, тенис корт, аква-гимнастика, плажен волейбол.

Фитнес центърът е оборудван с широка гама от кардио уреди, машини за бодибилдинг, както и широка гама от тежести. Услугата личен треньор също се предлага срещу заплащане. Предлагат се следните водни спортове: разходка с лодка със стъклено дъно, каяк, водно колело, риболов, гмуркане с шнорхел, гмуркане (PADI сертификат за гмуркане). Някои дейности като гмуркане с екипировка, изискват предварителна резервация и са с допълнителна такса.

 
Таблици с цени
Superior Garden View Room - Цените са в ЛЕВА на база All Inclusive

Дата
10.01.2024
14.02.2024
23.02.2024
Човек в двойна стая
Единична стая
Двама възрастни в двойна стая
Един възрастен с дете 0-1.99
Един възрастен с дете 2-11.99
Един възрастен с дете 12-17.99
4170 5323 8339 6009 8339 8339
4170 5323 8339 6009 8339 8339
stop stop stop stop stop stop
 
 
 Ambre Resort” 4
 
 
 Местоположение:

“Ambre Resort” 4* (Adults Only) е All inclusive комплекс само за възрастни, разположен в Бел Маре, на източното крайбрежие на Мавриций. Хотелът на 1 час път от летището и от столицата Порт-Луис. Курортът разполага със 700-метров бял естествен пясъчен плаж, минаващ по протежение на закътан залив. Съседната тропическа лагуна е убежище за риба и морски живот, с много зони за къпане и гмуркане.

Хотелът:

Комплексът предлага открит басейн, СПА център, 3 ресторанта и 2 бара. На разположение са също фитнес център и 2 осветени тенис корта. Гостите ползват безплатен достъп до допълнителни съоръжения и ресторанти в близък хотелски комплекс.

Любителите на голфа могат да се насладят на безплатна игра на голф игрище „Ile Aux Cerfs“ с 18 дупки (с осигурен трансфер), разположено само на 20 минути с автомобил.

 

Стаите:

Хотелът има 297 стаи и апартаменти. Стаите са оборудвани с климатик, телевизор с плосък екран, сейф, сешоар, минибар, чехли за еднократна употреба.

 

Супериорна стая към градина - квадратура 30 кв. м. и капацитет 2 възрастни. Тези просторни стаи на приземен или първи етаж са разположени в северното крило в по-спокойна зона и в непосредствена близост до плажа. Предлагат балкон или тераса, изглед към градината, сателитна телевизия и баня с душ.

 

Супериорна стая отправена към морето: С площ 30 кв. м. и капацитет до 2 възрастни. Тези стаи на приземния или първия етаж се намират в края на южното крило на хотела в по-спокоен район. Стаите са с изглед към морето в непосредствена близост до плажа и предлагат балкон или тераса, сателитна телевизия и баня с душ.

 

Делукс стая с гледка към морето: С капацитет до 2 възрастни площ 42 кв. м. Едно помещение със спалня, кът за сядане с диван и кресла. Тези просторни стаи на първия или втория етаж са с изглед към морето и директен достъп до градината. Предлагат сателитна телевизия и баня с душ.

 

Стая делукс край плажа: С площ 42 кв. м. и капацитет до 2 възрастни – спалня, кът за сядане с кресла. Тези просторни стаи на приземен или първи етаж предлагат изглед към морето и директен достъп до плажа, балкон или тераса. Имат сателитна телевизия и баня с душ.

 

Самостоятелен апартамент: С площ 80 кв. м. и капацитет до 3 възрастни. Този просторен суит с изглед към морето се намира на първия етаж и включва балкон, отделна спалня и всекидневна зона. Предлага отделен душ и вана в банята. Има възможност за поставяне на 1 допълнително легло във всекидневната.

Делукс апартамент: С площ 72 кв. м. и капацитет до 3 възрастни. Апартаментът делукс е с 2 е с 2 помещения, спалня или 2 отделни легла и всекидневна с диван и кът за сядане, балкон с гледка към морето.

РЕСТОРАНТИ И БАРОВЕ:

Хотелът притежава 3 ресторанта и 2 бара В ресторантите се сервират мавритански и международни ястия.

Основен ресторант „Indigo“ – Тук ще намерите спокойна атмосфера, места за готвене на живо и обилни бюфети. Автентичното къри на нашите тематични вечери на Мавриций не е за изпускане.

Работно време:

• Закуска: 06:30 - 10:30 ч.

• Обяд: 12:30 - 15:00 ч.

• Вечеря: 18:30 - 22:00 ч.

А-ла-карт ресторант “Olive” (Италианска кухня): Изживейте едно незабравимо кулинарно пътешествие с изключителните вкусове на италианската кухня. Ресторант „Olive“, предлагащ автентична италианска кухня - пица, спагети, лазаня и др.

*А ла карт ресторант Olive изисква резервации.

Работно време:

• Вечеря: 19:00 - 21:30 ч.

А-ла-карт ресторант “Dolce Vita” (Италианска кухня): Най-свежите съставки и традиционните рецепти се обединяват за изумително италианско меню, с изкусителни домашно приготвени антипасти, паста, пици и вино.

Работно време:

• Обяд: 12:30 – 15:00 ч.

• Вечеря: 18:30 - 22:00 ч.

А-ла-карт ресторант “La Plage” (Рибни деликатеси): A La Carte ресторант с морски дарове и скара и тематични вечери на ексклузивност.

 

 

Работно време:

• Обяд: 12:30 – 15:00 ч.

• Вечеря: 18:30 - 22:00 ч.

Бар “Coral Bar”: Отпуснете се край басейна с неограничени напитки в нашия шикозен основен бар, след което се върнете вечерта, за да отпиете любимия си коктейл.

Работно време:

• 10:00 ч. – 23:00 ч.

Бар “H&H Lounge Bar”: Тук се излъчват футболни мачове и има караоке вечер.

(Напитките след 23 часа са срещу заплащане.)

Работно време:

• 18:00 – 02:00 часа

Бар “Ti-Bar”: „Ti-Bar“ е бар за аперитиви, предлагащ съвременни и креативни коктейли с местни подправки и билки. „Ti-Bar“ е мястото за почиващите, които искат да открият нашия миксолог от Мавриций и неговата уникална гама от ежедневни творения.

Работно време:

• 10:00 – 23:00 часа

 

Допълнителни услуги:

 

СПА центърът е оборудван с парна стая, сауна, джакузи. Множество терапи и процедури са налични срещу заплащане. В хотела има условия за водни спортове, като гмуркане с шнорхел, гребане на каяк и уиндсърфинг.

 

Таблици с цени
Superior Garden View Room - Цените са в ЛЕВА на база HB

 
 
 
 
Дата
10.01.2024
14.02.2024
23.02.2024
Човек в двойна стая
Единична стая
Двама възрастни в двойна стая
4170 5573 8339
4170 5573 8339
stop stop stop
 
 

 

 

 

 
 
 

 

 
  

Цената включва
  • Самолетен билет с включени летищни такси на Fly Dubai;
  • 7 нощувки на съответната база ;
  • Трансфер от летището до хотела и обратно;
  • Асистенция на летището при пристигане;
  • Обслужване от професионален екскурзовод на английски за целият престой;
  • Медицинска застраховка Помощ при пътуване от Евроинс с покритие 1000 евро( Traveller Вариант А)
Цената не включва
  • Полудневна екскурзия на Столицата Порт Луис – 50 лв.;
  • Целодневна екскурзия Чудесата на Южната част на остров Мавриций – 170 лв.;
  • Целодневна екскурзия Чудесата на Северната част на остров Мавриций – 170 лв.;
  • Целодневна екскурзия Мавриций е Вкусове и Аромати – 190 лв.;
  • Целодневен круиз – Очарованието на Северното крайбрежие на остров Мавриций – 180 лв.;
  • Разходи от личен характер;
  • Горивна такса, ако има такава – обявява се 21 дни преди полета;
  • Храненията, които не са описани по програмата;
  • В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
  • Условия за резервация:
  • Депозит в размер на 30 % процента платен кдо 24 часа след резервиране;
  • Доплащане 30 дни преди тръгване;
  • Издаване на документи за пътуване 7 дни преди полета.
  • Анулации:
  • До 24 часа след резервация - без такса за анулация.
  • До 30 дни преди тръгване - 50 лв. такса анулация.
  • До 31 дни преди тръгване - 30% от стойността, като такса анулация.
  • Под 30 дни - 100% като такса анулация.
  • ВАЖНО:
  • Минимален брой туристи: 15 човека;
  • Срок за уведомяване при ненабран минимум – 21 дни;
  • Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност и малки деца;
  • Българските граждани е необходимо да притежават валиден документ за самоличност – задграничен паспорт, с валидност минимум 6 месеца от датата на прибиране в България.
  • За лица под 18 годишна възраст е нужна нотариално заверена декларация, даваща право на детето да излиза извън страната с разрешение на родителите;
  • Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата;
  • Авиокомпанията си запазва правото да прави промени по програмата;
  • ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ - валидна лична карта или задграничен паспорт, с минимум тримесечна валиднос
  • МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ - Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Подобни Оферти


Валидна: ДО 01.04.2024

Карнавала в Ксанти

Карнавала в Ксанти 

1 нощувка/2 дни 

Дати от 16.03.2024 до 17.03.2024

Валидна: ДО 01.05.2024

Магията на Тайланд - Банкок и екзотичния о-в Пукет

Екскурзия в ТАЙЛАНД - ПУКЕТ И БАНКОК, Перлите на Индокитай, с водач от България

7 нощувки/ 9 дни

Дати от 10.04.2024 до 18.04.2024

Валидна: ДО 01.12.2024

Съкровищата на Португалия, Испания И Мароко -

Екскурзия до  Мароко

10 дни / 9 нощувки

Дати от 01.11.2024 до 10.11.2024

Валидна: ДО 01.12.2024

Екзотична Почивка на о-в Краби

Екзотична Почивка на о-в Краби 

15 дни / 12 нощувки

Дати от 07.12.2023 до 21.12.2023

Валидна: ДО 23.12.2024

Предколедни базари в Будапеща и Братислава

Предколедна Будапеща и Братислава 

4 дни / 3 нощувки

30.11.2024- 14.12.2024г.

Валидна: ДО 10.01.2025

Нова Година 2025 в Шри Ланка!

Благословена Нова 2025 година в Шри Ланка,

Дати 25.12.24-03.01.25г.

С водач от България